Снимка: БулфотоВ отворено писмо до медиите бившият председател на Комисията по

...
Снимка: БулфотоВ отворено писмо до медиите бившият председател на Комисията по
Коментари Харесай

Стоян Мавродиев: Нямам къща в Гърция

Снимка: Булфото

В отворено писмо до медиите бившият ръководител на Комисията по финансов контрол и някогашен шеф на Българската банка за развиване Стоян Мавродиев съобщи, че не има къща в Гърция, написа обстоятелства.бг.

Мавродиев твърди, че сходно изказване е клюка на Димитър Ламбовски с цел отклонение вниманието от абсурда с видеото, в което той се обръща към Христо Иванов с имитация, касаеща Младен Михалев-Маджо.

Ето какво написа Стоян Мавродиев до медиите:

" Обръщам се към вас във връзка клеветническата акция, подета против мен от Димитър Ламбовски за да отклони вниманието от абсурда с видеото, в което той се обръща към Христо Иванов с имитация за Младен Михалев-Маджо. След големия обществен срам за ръководителя на партия " Да, България " и нестихващия скандал, в избрани медии бяха разпостранени анонимни изказвания, че аз владея къща в Гърция, а за повече сензационност бяха намесени имената на премиера Бойко Борисов и на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. В този компромат няма грам истина!

Не владея къща в Гърция и това елементарно може да се ревизира в имотните регистри на страната. Наети от мен гръцки юристи работят от две седмица по жалба за изнудване срещу Димитър Ламбовски. Събрани са доказателства за заканите на Ламбовски към мен - за пожелан рекет в изключително огромни размери, както и заканите му да съсипе мен и посочените нагоре политици.

Тъй като мястото на незаконното действие е в Гърция - искът ми е адресиран към гръцките управляващи. Вече са сезирани следствените органи и прокуратурата в Гърция. В момента, в който бъдат подхванати дейности от гръцките управляващи, ще ви осведомявам с всички детайлности.

Български юристи ще подадат жалби в българската прокуратура против медиите, разрешили си да тиражират анонимните съчинения с безспорни неистини против мен. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР